fbpx

Administratie We geven er een lap op!

 

Ben je het beu om telkens kostbare tijd te verliezen aan administratieve taken? Worden de stapels papierwerk je teveel? BUR.O neemt de berg administratief werk graag van jou over. We zorgen voor een kwalitatieve afhandeling en zorgen dat alles tot in detail in orde is.

Bij velen is de administratie een complete chaos. Papieren en documenten liggen overal verspreid. Wil je eindelijk eens alles op orde brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zorgen er voor dat er opnieuw structuur en overzicht is in jouw papierwerk. Onze administratieve hulp loopt van facturatie tot advies voor de administratieve workflow.

We zorgen voor een goede opvolging van de openstaande facturen want deze staat garant voor de optimale bescherming van de cash flow van jouw bedrijf. BUR.O volgt consequent de betaling van je facturen op en neemt zo een deel van jouw administratief werk over. Met ons advies voor administratie helpen we je terug op weg.

BUR.O fungeert als belangrijke schakel tussen jouw onderneming en je boekhoudkantoor, sociaal secretariaat, verzekeringsmakelaar … We helpen je in de grote verantwoordelijkheid tegenover jouw personeel. Begeleiding bij je personeels- en loonadministratie en administratieve hulp draagt hiertoe bij.

We analyseren de werkprocessen en verlenen advies voor een efficiënter administratief beheer. Door onze administratieve hulp verlichten we jouw papierwerk. Verdrink je ook in administratie? Contacteer ons!

Ben je het beu om telkens weer te moeten opboksen tegen jouw administratie?