Administratieveondersteuning

 

Nood aan administratieve ondersteuning?

Neemt jouw administratie te veel tijd in beslag waardoor je je niet meer kan focussen op jouw corebusiness? Dan kan BUR.O hulp bieden! Wij bieden administratieve ondersteuning waardoor je terug de nodige tijd krijgt om te doen waar je goed in bent. Je kan je focus verleggen en een meerwaarde bieden voor jouw bedrijf.

BUR.O houdt van administratief werk en ons team zorgt voor administratieve ondersteuning op maat van je zaak. De outsourcing van administratie kan u dus een heel stuk verder helpen.

 

 • Facturatie
  We verwerken de stapels binnenkomende en uitgaande facturen. Zo voldoet uw facturatie ook aan alle regels van de belastingendienst en kan jij je tijd nuttiger besteden.
 • Debiteurenbeheer
  Factureren is één zaak, het geld effectief krijgen is een tweede. Bij BUR.O zorgen wij voor een consequente opvolging van de facturen en de betaling ervan.
 • Personeelsadministratie & Loonadministratie
  Administratieve ondersteuning nodig voor jouw personeel? Wij zorgen voor een goede organisatie van de personeels- en loonadministratie. Zo kan jij je toespitsen op jouw zaak.

Waarom kiezen voor BUR.O

Door te kiezen voor de administratieve ondersteuning van BUR.O krijg je meer tijd voor jouw corebusiness en de zaken waar je in uitblinkt. Bovendien hebben wij jarenlang ervaring en dus heel wat kennis van zaken. U kan er dus op rekenen dat uw administratie in goede handen is.

Bovendien bespaart u naast tijd ook geld. Je betaalt ons alleen voor gepresteerde uren en betaalt geen hoge loonkosten voor het aanwerven van een voltijdse administratieve medewerker. De outsourcing van administratie is dus zeker een goed idee!

Voordelen

 • Back to your business
 • Je bespaart tijd & geld
 • Wij bieden verschillende diensten aan
 • Je betaalt enkel de effectief gepresteerde uren
 • Je krijgt gespecialiseerde administratieve ondersteuning

Administratieve hulp nodig? De flying office assistants van BUR.O staan voor jou klaar.

Ben je het beu om telkens weer te moeten opboksen tegen jouw administratie?

Vraag je gratis analysegesprek.

Overtuigd dat we bij BUR.O een meerwaarde kunnen bieden voor jouw onderneming?
Of nog wat bijkomende vragen over onze verschillende diensten?
Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier en je hoort snel van ons.

Valerie en Laurence van BUR.O

[contact-form-7 id=”639″ title=”Analysegesprek”]