Administratief werk is onze passie!

 

We weten dat het niet altijd even gemakkelijk is om jouw administratie in orde te krijgen en het wordt ook nog eens gekoppeld aan tal van frustraties.

Bij BUR.O bieden we jou hulp bij administratieve taken. We staan klaar met een team van administratieve duizendpoten om jou te helpen bij zowel kleine taken zoals advies over jouw workflow als grote taken zoals facturatie of personeelsadministratie. Administratief werk is onze passie en we staan te popelen om jou verder te helpen.

I

Tal van voordelen

Hulp krijgen bij administratieve taken biedt een berg van voordelen. Bij BUR.O houden we van nieuwe uitdagingen en zijn daarom bereid om jou te helpen. Je kan dan weer volledig focussen op jouw eigen core business. Ons uitgangspunt is niet voor niets ‘Back to your business!’. Naast de tijd die je bespaart door je administratief werk af te staan, bespaar je ook geld. Ons team is op de hoogte van de laatste wettelijke regels en kan hierdoor meedenken om samen de workflow te optimaliseren. We kunnen naast facturatie, ook debiteurenbeheer en  loonadministratie overnemen en vlot laten verlopen.

Hulp bij administratieve taken door een externe partner heeft ook een positieve invloed op je werknemers. Ze gaan minder stress en frustraties ervaren en zullen weer 100% kunnen focussen op de business van het bedrijf.

We staan samen met ons team ook volledig klaar om jou een onberispelijke service aan te bieden.

I

Tal van voordelen

We werken steeds met een customer-first benadering om jou zo optimaal mogelijk te helpen met je administratief werk. Ons team bestaat uit leergierige werknemers die een brede vorming kregen en ervaring opdeden in verschillende sectoren. Ze staan altijd klaar om nieuwe trends op te volgen en zich bij te scholen in de sector.

We communiceren altijd met transparantie. Zo kunnen we op een optimale manier hulp aanbieden bij administratieve taken. Daarnaast is een resultaat- en oplossingsgerichte aanpak voor ons héél belangrijk. Daarom doen we meer dan enkel uitvoeren. We denken ook actief met jou mee.

Verdrink je ook in administratie? Contacteer ons!

Ben je het beu om telkens weer te moeten opboksen tegen jouw administratie?