fbpx

Administratieve versterking
op maat van jouw bedrijf

 
Facturatie

Facturatie

We volgen je lopende orders op van offerte, over facturatie tot nacalculatie. Zo loop je niet langer het risico om zaken over het hoofd te zien en stort je je met een gerust gemoed op je core business. Beroep doen op outsourcing neemt dus aardig wat zorgen weg.
Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Een goede opvolging van de openstaande facturen staat garant voor de optimale bescherming van de cash flow van je bedrijf. Factureren is één ding, het geld krijgen is een andere zaak. bur.o volgt consequent de betaling van je facturen op.

Aanspreekpunt

Aanspreekpunt

bur.o fungeert als belangrijke schakel tussen je onderneming en je boekhoudkantoor, sociaal secretariaat, verzekeringsmakelaar, bankagent, raadsman of overheidsinstanties. Ook voor het contact met klanten en leveranciers staan we graag in.

Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid tegenover je personeel. Een correcte verloning en een goed georganiseerd personeelsbeleid dragen bij tot een gezond werkklimaat en bepalen in grote mate het succes van je bedrijf. bur.o begeleidt je bij je personeels- en loonadministratie en bij de aanwerving of evaluatie van je werknemers.

Allround sectorspecifieke administratie

Allround sectorspecifieke administratie

Vanuit onze brede ervaring vinden we snel onze weg in de administratie die eigen is aan de sector van jouw bedrijf. Met een grote leergierigheid en een oplossingsgerichte benadering gaan we graag aan de slag met de bestaande toepassingen en doorgronden we het nodige vakjargon.

Advies

Advies administratieve workflow

We analyseren de werkprocessen en verlenen advies voor een efficiënter administratief beheer. We maken met andere woorden gebruik van onze jarenlange ervaring in diverse factoren om jouw onderneming een duwtje in de rug te geven.

Administratieve versterking op maat.

We merken dat tal van bedrijven te kampen krijgen met een onverwachte vermeerdering van administratief werk. Vaak wordt dan aan de alarmbel getrokken en halsoverkop een nieuwe werknemer aangeworven. Voor veel kmo’s is dat echter niet zo vanzelfsprekend, ook omdat het werk zich zo onvoorspelbaar en onverwacht aandient.

In dat geval is een beroep doen op administratieve versterking de ideale oplossing. Bij  bur.o passen we ons aan jouw bedrijf aan. De administratieve ondersteuning is telkens op maat van de sector binnen welke jouw bedrijf zich bevindt. De voordelen van onze outsourcing zijn dan ook groot.

Onze administratieve helden kunnen je bijstaan bij debiteurenbeheer en bieden perfecte ondersteuning bij boekhouding, facturatie en personeelsadministratie. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat de administratieve achterstand in geen tijd weggewerkt is.

Ben je ook op zoek naar administratieve versterking voor jouw bedrijf?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met bur.o!

BUR.O administratieve ondersteuning