Personeels- en loonadministratie
Bespaar tijd & geld

Personeelsadministratie

Het leiden van een bedrijf vergt heel wat energie en tijd. Daarom is het dus belangrijk dat je je als zaakvoerder kan focussen op jouw bedrijfsactiviteit. Wij nemen dus graag je personeelsbeheer uit handen zodat je je vooral kan toespitsen op jouw zaak. Back to your business.

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid tegenover jouw personeel. Een correcte verloning en een goed georganiseerd personeelsbeleid dragen bij tot een gezond werkklimaat en bepalen voor een groot deel het succes van jouw bedrijf. bur.o biedt ondersteuning bij je personeels- en loonadministratie, in samenwerking met je sociaal secretariaat en/of HR-consultants. Verlies dus niet te veel tijd en schakel onze hulp in voor ondersteuning in je personeelsadministratie.

Ontmoet onze experts in administratie| Personeelsadministratie | Loonadministratie
BUR.O outsourcing solutions | Personeelsadministratie | Loonadministratie

Loonadministratie

Gedaan met te laat ingediende aangiften en verkeerd ingevulde formulieren! Wij werken de administratieve achterstand in geen tijd weg. Onze flying office assistants zorgen ervoor dat jouw loonadministratie weer op punt staat. Goed voor je eigen gemoedsrust, maar vooral ook voor de tevredenheid van je werknemers. 

Benieuwd naar de voordelen als je samenwerkt met bur.o voor je personeels- en loonadministratie? Hieronder sommen we enkele zaken voor je op.

Ontdek de voordelen

Geen tijdsverlies

bur.o verzorgt jouw administratieve en routinematige werkzaamheden waardoor je weer tijd en energie krijgt om je helemaal  te focussen op jouw bedrijfsactiviteiten.

Kostenefficiëntie

Het uitbesteden van de loonadministratie brengt geen hoge kosten met zich mee. Je wint tijd en bur.o biedt een simpele en doeltreffende oplossing.

Voortgang & kwaliteit

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de wettelijke regels zoals bijdragen aan de overheid en extralegale voordelen. Je salarisadministratie is bij ons dus in goede handen.

Back to your business.