De inspanningen van onze administratieve kampioenen bleven niet onopgemerkt. Zo had het regionale zakenmagazine STERCK recent aandacht voor de werking van bur.o. “De interne begeleiding en opleiding verzekert een ervaren administratieve hulp”, klinkt het lovend in het artikel. En wie zijn wij om de mensen van STERCK magazine tegen te spreken?

Kwaliteit en flexibiliteit

Waarom kiezen voor outsourcing via bur.o als u op zoek bent naar een administratief bediende? Eerst en vooral kwaliteit. Naast onze twee zaakvoerders Laurence en Valerie beschikt bur.o nog over negen administratieve assistenten, elk met hun eigen sterktes. Bovendien geven de ‘flying office assistants’ – zoals wij hen noemen – elkaar nuttige tips en informatie door. Laurence en Valerie zijn de gezichten van bur.o met elk hun eigen takenpakket. Zo staat Valerie in voor het opvolgen van de interne planning, HR en boekhouding. Laurence gaat dan weer bij elke klant persoonlijk langs. Samen vormt het elfkoppige team een goed geoliede machine.

Een tweede reden om voor bur.o te kiezen? Grenzeloze flexibiliteit! Het maakt niet uit of je slechts enkele uurtjes of drie volle dagen per week nood hebt aan een administratief secretaresse, via de outsourcing van bur.o vinden we altijd een oplossing op maat van de klant.

Volwaardig lid van het team

Wat de flying office assistants van bur.o verder nog typeert, is een groot verantwoordelijkheidsgevoel. “In onze sector is vertrouwen cruciaal”, legt Laurence uit in STERCK magazine. De klanten geven uiteindelijk toegang tot de interne administratie aan een ‘buitenstaander’. Al blijkt dat in de praktijk heel vlot te gaan. De flying office assistants worden doorgaans heel snel als een volwaardig lid van het bedrijf beschouwd. Ze worden zelfs mee uitgenodigd op teambuildings en krijgen op hun werkplekken een presentje voor Secretaressedag.”

Maar genoeg over ons, want samenwerken met bur.o is vooral goed nieuws voor jou en je bedrijf. Onze administratieve ondersteuning geeft je namelijk helemaal de kans om te focussen op de eigen kerntaken, de zaken waarin jij uitblinkt. ‘Back to your business’ is niet toevallig onze baseline.