Testimonials
Wat zeggen onze klanten?

Ramen & Deuren De Boever
Mieke Verkest

Ik ging online op zoek naar een freelance administratieve kracht omdat we nood hadden aan een flexibele hulp op het vlak van administratie en facturatie. Een fulltime medewerker hadden we niet meteen nodig, wel een multi-inzetbare persoon die één keer per week kan bijspringen. Zo kwam ik bij bur.o terecht. Het eerste contact verliep vlot en al snel werd Isabel aan ons voorgesteld. Dit bleek meteen een schot in de roos. Als kleine KMO hebben wij meestal niet de tijd om veel opleidingen te voorzien, maar dat was geen probleem voor Isabel. Ze werkte zich razendsnel in en was ook al vertrouwd met enkele van onze programma’s. Haar hands-on mentaliteit komt goed van pas bij ons.

Isabel werkt een halve dag per week bij De Boever en is verantwoordelijk voor facturatie en nacalculatie. Ze brengt ook de premiedocumenten in orde.

We zien haar eigenlijk niet als een externe medewerker, ze maakt deel uit van ons team en wordt ook uitgenodigd voor teambuildings en andere personeelsactiviteiten.

Ik zou dus zeker bur.o aan andere ondernemers aanraden indien je op zoek bent naar administratieve ondersteuning. Bij ons was er natuurlijk onmiddellijk een goede match, maar ik vermoed dat dit door de professionele aanpak en de goede omkadering van bur.o wel overal het geval is. Wij kunnen alvast Isabel niet meer missen.

De Piloten
Veerle Sentobin

Toen onze interne bediende met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis, was het even slikken. Een administratief medewerker is een vertrouwenspersoon. Toen ik Laurence aan de lijn had, heeft ze direct gehandeld. Lore kwam een paar dagen later al om de rappels te versturen.

Met een discrete houding en altijd voortdoen, heeft Lore een pak van mijn schouders gehaald. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Doe waar je goed in bent en laat het administratieve over aan mensen die het ook graag én goed doen, dan heb je zelf veel meer energie voor andere zaken.

Goldman
Isabelle Vancraeynest

Goldman uit Ingelmunster is een totaalleverancier non-food voor horeca en grootkeuken. Het familiebedrijf groeide uit tot een uiterst veelzijdige groothandel in professioneel keukenmateriaal. Ze bieden kwalitatieve oplossingen voor horeca, hospitality, bedrijven, traiteurs en grootkeukens zoals scholen, ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Toen de eigen boekhouder uitviel door ziekte, gingen bestuurders Laurence Vuylsteke en Isabelle Vancraeynest op zoek naar een tijdelijke oplossing. Via via had ze van bur.o al positieve signalen opgevangen, dus was haar keuze snel gemaakt. Bo startte in het voorjaar bij hen op en was enorm snel ingewerkt.

“Ik vind het een enorme troef dat de opstartfase snel verliep. Wij hadden dringend nood aan een boekhoudkundig talent en Bo bleek de perfecte match”, vertelt Isabelle.

Bo verricht een breed scala aan administratieve taken zoals controle en inboeken van aankoopfacturen, verwerking CODA-bestanden, debiteurenbeheer en btw-aangifte.

“Wij zijn enorm tevreden over bur.o. Hun snelle, professionele aanpak is voor ons een enorme plus en daarom kan ik bur.o alleen maar aanraden aan andere kmo’s”, aldus Isabelle.

Vanatex
Johan Coghe

Ik leerde Laurence Carton van bur.o kennen via BNI Kortrijk. Ik merkte meteen een heel professionele aanpak. Toen we een aantal jaar geleden nood hadden aan iemand om onze boekhouding op punt te zetten en onze debiteuren op te volgen, contacteerde ik zonder aarzelen bur.o. Met Lore hadden we meteen een goede match.

Het voordeel aan de outsourcing van bur.o is de snelle inzetbaarheid van de mensen. Zo ben je als zaakvoerder meteen ontzorgd. Maar bur.o luistert in de eerste plaats heel goed naar onze noden en stuurt een persoon die 100% matcht met de bedrijfscultuur.

We deden nog een tweede keer beroep op bur.o toen we zelf extra handen nodig hadden bij de overgang naar een nieuw ERP-systeem. Esaya nam 1 voormiddag per week taken uit handen zodat ik me op mijn business kon concentreren.

Mocht er in de toekomst nog nood zijn aan een tijdelijke medewerker, doe ik meteen terug beroep op bur.o.

Beweegpunt Izegem
Karen Pollefeyt

Lockdown eind oktober 2020, voor een tweede keer… diepe zucht!
Twijfel, zorgen, vanalles aan je hoofd…
Even geen zin meer in veel dingen… en al zeker niet om alle papierwerk rond premies en overbruggingsrecht.
Telefoon nemen, belletje naar Laurence en een beroep gedaan op bur.o.
Het is zo eenvoudig, zo efficiënt en het helpt je echt. Na 2 korte overlegmomenten met Isabel is al het papierwerk in orde.
Betalingen en vergoedingen komen voor elkaar en alvast een zorg minder!
Zo kon ik me volledig blijven focussen op de uitbouw van het online platform.

Ik vertel het alvast aan alle collega’s in dezelfde situatie, die moedeloos aan het worden zijn.
Laat je helpen, het is niet erg, het is niet zwak… integendeel, het maakt energie vrij die we o zo nodig hebben om deze periode te overbruggen.

Dankjewel Laurence, Isabel en team bur.o

APB Vonk
Veronique Blouwe

Alles verloopt super!!

Echt iemand die heel vlug nieuwe dingen leert, inzicht heeft in processen … ja, zou ze niet meer willen missen.

Alvast hartelijk dank voor de ondersteuning!

Balta Group
Daphne Vermeesch

Ik kan bur.o ten zeerste aanbevelen! Zij hebben enkele weken de brug gevormd tussen een vertrekkende werknemer en een nieuwe werknemer.

Hun service was een voltreffer, alsook de kennis én dynamische, flexibele persoonlijkheid van de betrokkene.

Schildersbedrijf Serpieters
Laurens Serpieters

Sinds bur.o mijn administratie in handen nam, kan ik met een gerust hart verder bouwen aan de toekomst van mijn zaak.

Pralineur Van Coillie
Alexandre Ameye

Wat betekent bur.o voor ons?

bur.o is 4u administratieve ondersteuning per week, de mogelijkheid om alle administratie intern te kunnen behandelen, de mogelijkheid om wekelijks een update ter beschikking te hebben waardoor we meer dan ooit tevoren exact weten waar we staan, bur.o is op twee oren slapen dat leveranciers factureren wat er op de offerte stond (een weetje; gemiddeld kunnen we maandelijks 1 week bur.o betalen door het nazicht van aankoopfacturen),

bur.o denkt mee op maat van je bedrijf, zo krijg je er gratis de vele adviezen bij.

Door de ervaring die de bur.o-ladies hebben in vele andere bedrijven, krijg je tips die je van een interne administratief bediende nooit kan krijgen.

In de chocolaterie hebben we enorm veel pieken, volgens de seizoenen, in werk. Het zalige voordeel is dat bur.o ook meegaat in deze pieken.

Kortom, dankzij bur.o kunnen we als kleine KMO een administratie op poten zetten waar heel veel grotere bedrijven enkel maar kunnen van dromen.

Parketline
Joeri Verbrugghe

Het was een verademing om mijn administratie toe te kunnen vertrouwen aan een ander en eindelijk weer vooruit te kunnen. Een stap die we al veel eerder hadden moeten zetten en die ik zeker kan aanbevelen.

BRUSTOR
Nico Roose

Nogmaals een grote pluim op de hoed van Evelyne die bij ons een topprestatie heeft neergezet.
Haar werkkracht, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en snelle opname van nieuwe taken heeft ons geholpen tijdens dit druk seizoen.

Partners in Accountancy
Carine Deschryvere

Bij deze kunnen wij U melden dat wij heel tevreden zijn betreffende de samenwerking met bur.o.

Isabel is stipt, werkt nauwkeurig, neemt haar verantwoordelijkheid op, en is enorm leergierig.

Ze werkt haar taken professioneel af en doet niets als ze niet zeker is dat het juist is.

Werkt heel goed samen met de collega’s en vraagt hulp daar waar nodig is.

Wij denken ook dat de invulling der taken haar liggen en ze het graag doet.

Dus zijn wij een heel tevreden klant.

Pralineur Van Coillie
Alexandre Ameye

Winkeldame ziek, productieverantwoordelijke in quarantaine, inpakster ziek en chocolatier
in revalidatie…veel tijd om administratief de bestellingen logistiek rond te krijgen schiet er
niet over.

Met enkele duizenden pakketten te versturen deze week was de aanmaak van verzendlabels
een huzarenstukje.

Hallo Valerie…HELP!
Nog geen uurtje later rolden de adreslabels uit onze printer.

Weinig werk, minder administratieve ondersteuning.
Meer werk, meer administratieve ondersteuning.
Meer of minder maar altijd van hetzelfde hoge niveau.

Bedankt Laurence en Valerie om bur.o uit te vinden
Jullie zijn echte toppers in jullie vak maar ook als mensen!

QP Consult
Herman Hillaert

QP Consult geeft bedrijfsleiders advies om hun bedrijfsorganisatie continu te verbeteren. Vaak botsen we hier dan ook op de bedrijfsadministratie… meestal een ‘uitdaging’…
Reeds enkele jaren bevelen wij bur.o aan om de bedrijfsorganisatie, tijdelijk, te (her)organiseren en zo de bedrijfsleider te helpen zijn organisatie te optimaliseren.
Tot op heden altijd met succes !!! Klanten zijn steeds weer zeer tevreden over het resultaat.
Hartelijk dank Isabel en Laurence !

Sanifro
Andries Froyman

bur.o zorgt nu reeds een half jaar voor administratieve ondersteuning bij Sanifro bvba. Al vanaf het begin was het zeer duidelijk, bur.o was voor onze zaak een hele grote meerwaarde. Bij deze nogmaals dank voor de aangename samenwerking!

Callewaert
Barbara Callewaert

“Professionele aanpak en discretie”

Toen hun boekhoudkundig pakket crashte en alle data verloren ging, deed Callewaert in allerijl beroep op bur.o. Een goede zet, want de tijdelijke boekhoudkundige werkkracht was niet alleen efficiënt, haar grondige expertise en professionalisme waren absolute troeven.

Als erkend installateur voert familiebedrijf Callewaert tal van industriële elektriciteitswerken uit voor kleine kmo’s of grote internationale bedrijven. Callewaert werd getroffen door een datacrash van hun boekhoudkundig systeem. “Geen lachertje als je weet hoeveel transacties daarin verwerkt zitten en we alles zo snel mogelijk terug op de rails moesten krijgen voor de jaarafsluiting”, vertelt zaakvoerder Barbara Callewaert.

Vanuit haar rol als co-voorzitter van Unizo Leiekracht was Barbara al bekend met bur.o, die deel uitmaakt van de groep. “Ik heb geen seconde geaarzeld. De dag van de crash contacteerde ik bur.o en nog dezelfde avond was al een oplossing in de maak. Een week later startte de tijdelijke werkkracht bij ons. Van snelle service gesproken.”

Expertise en autonomie

Gedurende zo’n drie maanden deed Callewaert een beroep op bur.o. “De tijdelijke collega werkte nauw samen met onze interne boekhoudkundige onder een stevige tijdsdruk”, gaat Barbara verder. “Al vormde dat voor de bur.o-medewerker geen probleem. Ze kende haar stiel door en door, ging vlot aan de slag met ons nieuw boekhoudprogramma en er was meteen een klik met het bedrijf. Naast input van data, verifieerde ze ook de controleposten.”

“De samenwerking verliep heel vlot. De bur.o-collega werkte autonoom, bijzonder professioneel en uiterst discreet. Dat laatste vind ik echt belangrijk, want het gaat toch om gevoelige, vertrouwelijke informatie die je deelt met een externe werkkracht. Ik kan bur.o dan ook ten stelligste aanraden aan eenieder die nood heeft aan tijdelijke administratieve ondersteuning.”

Viamundi – Coach Partners
Hilde Vanhaelewijn

Toen wij in oktober vorig jaar volop bezig waren aan de voorbereiding van onze nieuwe inspiratiegids voor groepen, merkten wij al snel dat we serieus in
tijdsnood zouden komen.

Teksten schrijven, fotomateriaal zoeken, contacten leggen met leveranciers zoals restaurateurs, musea, bezienswaardigheden, gidsen,… en dan van dit alles één pakket maken en er de juiste prijs op zetten voor een groep van 25 –
30 -35 – 40 of meer personen… we hadden nog heel wat te doen én we hadden een deadline te respecteren…

Wat nu, we hadden handen tekort om alles zelf te doen maar anderzijds was er ook weer niet zoveel werk dat we een interim konden inschakelen voor een
week of langer. Bovendien lag het werk wat gespreid in de tijd dus hadden we iemand nodig die enkele weken telkens voor een paar uur kon inspringen.

Gelukkig is Isabel sedert september vorig jaar lid geworden bij ons in BNI. Zo leerde ik via een 1op1 gesprek met Isabel hoe de werking van Bur.o precies in elkaar zat. Kort na ons 1op1 gesprek, nam ik al contact op met Isabel met de
vraag hoe snel ze versterking konden voorzien voor ons administratief werk bij Viamundi. Wel, heel snel, zelfs sneller dan wat Isabel beloofde. Al meteen de week erna was Audrey paraat in ons kantoor. Dat was nog eens kort op de
bal spelen. Echt super van jou, Isabel!

Audrey deed haar werk enorm vlot. Veel uitleg was er niet nodig, ze was direct mee in het verhaal en zorgde ervoor dat al onze Excel files met de prijscalculaties helemaal op punt stonden. Een grote stap vooruit richting deadline voor de brochure was dat.

Dankjewel Isabel, jullie hebben bij bur.o prima werk geleverd. Audrey was een aangename aanwinst in ons kantoor al was het dan slechts voor een half dagje voor enkele weken.

Ik kan iedereen die wel eens met zijn handen in zijn haar zit wat administratie betreft, met een gerust hart aanbevelen om bur.o in te schakelen, je zal jezelf afvragen waarom je hier niet eerder aan had gedacht!

Decupere & Partners
Dieter Bonte

Wij hebben al met heel wat freelancers samen gewerkt voor wat de ondersteuning inzake administratie betreft. bur.o springt er echter uit met hun professionele aanpak en hun enthousiaste medewerkers. bur.o staat voor kwalitatief administratief werk en dat trekt men over de ganse lijn door, vanaf de eerste aanvraag van een offerte t.e.m. de beëindiging van een opdracht. Zowel als ondernemer, maar ook als externe accountant van de ondernemer, kan u op uw beide oren slapen. Zowel bij onze eigen klanten als bij Decupere & Partners doen wij beroep op de mensen van bur.o en alle personen die met hen samen werken, zijn laaiend enthousiast. Laurence, ik wens je te bedanken voor de fijne samenwerking tot op heden en hoop in nog vele dossiers met jullie te mogen samenwerken!

Belvent
Bart Vandeghinste

Nadat er onverwacht een medewerker wegviel, hebben wij bur.o gecontacteerd om enkele taken over te nemen. Ze hebben onmiddellijk begrepen wat er nodig was en waren heel snel mee met ons verhaal.

Advocaat
Tim Dierynck

Min of meer een jaar geleden besliste ik om bur.o te contacteren. Het was immers de bedoeling om bij intrede in mijn nieuw kantoor ook te starten met een administratieve kracht.

Isabel stelde me Sylvie voor. Sylvie kwam eerst op gesprek en ik legde haar uit wat haar taken zouden zijn. In november ging zij van start. Sylvie was leergierig en leerde snel.

Het grote voordeel van bur.o is echter de flexibiliteit: een halfuur vroeger of later komen, geen probleem. Een andere dag komen, geen probleem. Corona? Men kijkt wat kan gedaan worden van thuis uit.
Als ondernemer is het wel een geruststelling als je vaststelt dat iemand in jouw zaak werkt alsof het voor zichzelf zou zijn.

Vanaf september 2022 breekt er alweer een nieuw tijdperk aan. Ik werf mijn eerste werknemer, mijn echtgenote aan, waardoor de samenwerking met bur.o voorlopig wordt beëindigd.

Ik hou er echter goeie herinneringen aan over en zal niet nalaten jullie verder aan te bevelen.
Heb je een administratieve kracht nodig op korte, middellange of lange termijn? bur.o is jouw partner!

Schramme Industries
Guy Schramme

Anderhalf jaar geleden ben ik voor meerdere functies structureel en uit volle overtuiging op de kar van de outsourcing gesprongen.

Onze interne processen werden aangepast aan deze nieuwe werkwijze en nu heb ik een diversiteit van specialisten aan boord die nauwgezet samenwerken met de interne collega’s en een echte steun zijn in deze veeleisende wereld.

bur.o “levert” mij twee Flying Office Assistants, elkeen met eigen specifieke competenties, en bewijst hier in één dossier alle voordelen van deze vorm van samenwerking, namelijk het comfort van een ware specialist per vakdomein en toch blijvend de kosten onder controle te kunnen houden.

De snelheid waarmee beiden zich ingewerkt hebben is verbluffend.

Ook de flexibiliteit die vandaag gevraagd wordt wegens de CORONA restricties versterken alleen maar deze keuze, overgang van work-office naar home-office was zelfs geen punt.

Het gebeurde gewoon, zonder enige rimpel in de werking.

All-Bouw
Simon Alleman

Iedereen kent wel de periode waarin het te druk wordt en de administratie eronder begint te lijden. Je hebt snel nood aan kwalitatieve ondersteuning.

2 jaar geleden was dit het geval bij ons. De interne accountant kon het werk niet meer aan. We deden beroep op bur.o en binnen een paar weken hadden we 2 halve dagen per week administratieve ondersteuning.

Het was niet zomaar ondersteuning: Valerie was ruim een jaar – 2 halve dagen per week – deel van ons team. Het viel ons op dat we vrijwel geen uitleg dienden te geven over de jobinhoud. De courante softwarepakketten zijn gekend, de administratieve verwerking van facturen verliep foutloos én bijzonder discreet.

Haelvoet
Jonathan Ampe

Bij het plotse vertrek van een medewerker bleek de opzegperiode uiterst kort te zijn en was er heel dringend nood aan een tijdelijke oplossing. bur.o heeft onmiddellijk voor een oplossing gezorgd en bleef ook uiterst flexibel en toegewijd wanneer de opdracht langer bleek uit te vallen dan verwacht.