Testimonials Wat zeggen onze klanten?

 
Haelvoet
Jonathan Ampe

Bij het plotse vertrek van een medewerker bleek de opzegperiode uiterst kort te zijn en was er heel dringend nood aan een tijdelijke oplossing. BUR.O heeft onmiddellijk voor een oplossing gezorgd en bleef ook uiterst flexibel en toegewijd wanneer de opdracht langer bleek uit te vallen dan verwacht.

Sanifro
Andries Froyman

BUR.O zorgt nu reeds een half jaar voor administratieve ondersteuning bij Sanifro bvba. Al vanaf het begin was het zeer duidelijk, BUR.O was voor onze zaak een hele grote meerwaarde. Bij deze nogmaals dank voor de aangename samenwerking!

Partners in Accountancy
Carine Deschryvere

Bij deze kunnen wij U melden dat wij heel tevreden zijn betreffende de samenwerking met BUR.O.

Isabel is stipt, werkt nauwkeurig, neemt haar verantwoordelijkheid op, en is enorm leergierig.

Ze werkt haar taken professioneel af en doet niets als ze niet zeker is dat het juist is.

Werkt heel goed samen met de collega’s en vraagt hulp daar waar nodig is.

Wij denken ook dat de invulling der taken haar liggen en ze het graag doet.

Dus zijn wij een heel tevreden klant.

De Piloten
Veerle Sentobin

Toen onze interne bediende met spoed opgenomen werd in het ziekenhuis, was het even slikken. Een administratief medewerker is een vertrouwenspersoon. Toen ik Laurence aan de lijn had, heeft ze direct gehandeld. Lore kwam een paar dagen later al om de rappels te versturen.

Met een discrete houding en altijd voortdoen, heeft Lore een pak van mijn schouders gehaald. Ik ben dan ook zeer tevreden en raad het iedereen aan.

Doe waar je goed in bent en laat het administratieve over aan mensen die het ook graag én goed doen, dan heb je zelf veel meer energie voor andere zaken.

All-Bouw
Simon Alleman

Iedereen kent wel de periode waarin het te druk wordt en de administratie eronder begint te lijden. Je hebt snel nood aan kwalitatieve ondersteuning.

2 jaar geleden was dit het geval bij ons. De interne accountant kon het werk niet meer aan. We deden beroep op BUR.O en binnen een paar weken hadden we 2 halve dagen per week administratieve ondersteuning.

Het was niet zomaar ondersteuning: Valerie was ruim een jaar – 2 halve dagen per week – deel van ons team. Het viel ons op dat we vrijwel geen uitleg dienden te geven over de jobinhoud. De courante softwarepakketten zijn gekend, de administratieve verwerking van facturen verliep foutloos én bijzonder discreet.

BRUSTOR
Nico Roose

Nogmaals een grote pluim op de hoed van Evelyne die bij ons een topprestatie heeft neergezet.
Haar werkkracht, aanpassingsvermogen, flexibiliteit en snelle opname van nieuwe taken heeft ons geholpen tijdens dit druk seizoen.

Schildersbedrijf Serpieters
Laurens Serpieters

Sinds BUR.O mijn administratie in handen nam, kan ik met een gerust hart verder bouwen aan de toekomst van mijn zaak.

Decupere & Partners
Dieter Bonte

Wij hebben al met heel wat freelancers samen gewerkt voor wat de ondersteuning inzake administratie betreft. BUR.O springt er echter uit met hun professionele aanpak en hun enthousiaste medewerkers. BUR.O staat voor kwalitatief administratief werk en dat trekt men over de ganse lijn door, vanaf de eerste aanvraag van een offerte t.e.m. de beëindiging van een opdracht. Zowel als ondernemer, maar ook als externe accountant van de ondernemer, kan u op uw beide oren slapen. Zowel bij onze eigen klanten als bij Decupere & Partners doen wij beroep op de mensen van BUR.O en alle personen die met hen samen werken, zijn laaiend enthousiast. Laurence, ik wens je te bedanken voor de fijne samenwerking tot op heden en hoop in nog vele dossiers met jullie te mogen samenwerken!

Schramme Industries
Guy Schramme

Anderhalf jaar geleden ben ik voor meerdere functies structureel en uit volle overtuiging op de kar van de outsourcing gesprongen.

Onze interne processen werden aangepast aan deze nieuwe werkwijze en nu heb ik een diversiteit van specialisten aan boord die nauwgezet samenwerken met de interne collega’s en een echte steun zijn in deze veeleisende wereld.

BUR.O “levert” mij twee Flying Office Assistants, elkeen met eigen specifieke competenties, en bewijst hier in één dossier alle voordelen van deze vorm van samenwerking, namelijk het comfort van een ware specialist per vakdomein en toch blijvend de kosten onder controle te kunnen houden.

De snelheid waarmee beiden zich ingewerkt hebben is verbluffend.

Ook de flexibiliteit die vandaag gevraagd wordt wegens de CORONA restricties versterken alleen maar deze keuze, overgang van work-office naar home-office was zelfs geen punt.

Het gebeurde gewoon, zonder enige rimpel in de werking.

Pralineur Van Coillie
Alexandre Ameye

Wat betekent BUR.O voor ons?

BUR.O is 4u administratieve ondersteuning per week, de mogelijkheid om alle administratie intern te kunnen behandelen, de mogelijkheid om wekelijks een update ter beschikking te hebben waardoor we meer dan ooit tevoren exact weten waar we staan, BUR.O is op twee oren slapen dat leveranciers factureren wat er op de offerte stond (een weetje; gemiddeld kunnen we maandelijks 1 week BUR.O betalen door het nazicht van aankoopfacturen),

BUR.O denkt mee op maat van je bedrijf, zo krijg je er gratis de vele adviezen bij.

Door de ervaring die de BUR.O-ladies hebben in vele andere bedrijven, krijg je tips die je van een interne administratief bediende nooit kan krijgen.

In de chocolaterie hebben we enorm veel pieken, volgens de seizoenen, in werk. Het zalige voordeel is dat BUR.O ook meegaat in deze pieken.

Kortom, dankzij BUR.O kunnen we als kleine KMO een administratie op poten zetten waar heel veel grotere bedrijven enkel maar kunnen van dromen.

Belvent
Bart Vandeghinste

Nadat er onverwacht een medewerker wegviel, hebben wij BUR.O gecontacteerd om enkele taken over te nemen. Ze hebben onmiddellijk begrepen wat er nodig was en waren heel snel mee met ons verhaal.

Parketline
Joeri Verbrugghe

Het was een verademing om mijn administratie toe te kunnen vertrouwen aan een ander en eindelijk weer vooruit te kunnen. Een stap die we al veel eerder hadden moeten zetten en die ik zeker kan aanbevelen.

Viamundi – Coach Partners
Hilde Vanhaelewijn

Toen wij in oktober vorig jaar volop bezig waren aan de voorbereiding van onze nieuwe inspiratiegids voor groepen, merkten wij al snel dat we serieus in
tijdsnood zouden komen.

Teksten schrijven, fotomateriaal zoeken, contacten leggen met leveranciers zoals restaurateurs, musea, bezienswaardigheden, gidsen,… en dan van dit alles één pakket maken en er de juiste prijs op zetten voor een groep van 25 –
30 -35 – 40 of meer personen… we hadden nog heel wat te doen én we hadden een deadline te respecteren…

Wat nu, we hadden handen tekort om alles zelf te doen maar anderzijds was er ook weer niet zoveel werk dat we een interim konden inschakelen voor een
week of langer. Bovendien lag het werk wat gespreid in de tijd dus hadden we iemand nodig die enkele weken telkens voor een paar uur kon inspringen.

Gelukkig is Isabel sedert september vorig jaar lid geworden bij ons in BNI. Zo leerde ik via een 1op1 gesprek met Isabel hoe de werking van Bur.o precies in elkaar zat. Kort na ons 1op1 gesprek, nam ik al contact op met Isabel met de
vraag hoe snel ze versterking konden voorzien voor ons administratief werk bij Viamundi. Wel, heel snel, zelfs sneller dan wat Isabel beloofde. Al meteen de week erna was Audrey paraat in ons kantoor. Dat was nog eens kort op de
bal spelen. Echt super van jou, Isabel!

Audrey deed haar werk enorm vlot. Veel uitleg was er niet nodig, ze was direct mee in het verhaal en zorgde ervoor dat al onze Excel files met de prijscalculaties helemaal op punt stonden. Een grote stap vooruit richting deadline voor de brochure was dat.

Dankjewel Isabel, jullie hebben bij Bur.o prima werk geleverd. Audrey was een aangename aanwinst in ons kantoor al was het dan slechts voor een half dagje voor enkele weken.

Ik kan iedereen die wel eens met zijn handen in zijn haar zit wat administratie betreft, met een gerust hart aanbevelen om Bur.o in te schakelen, je zal jezelf afvragen waarom je hier niet eerder aan had gedacht!

Balta Group
Daphne Vermeesch

Ik kan BUR.O ten zeerste aanbevelen! Zij hebben enkele weken de brug gevormd tussen een vertrekkende werknemer en een nieuwe werknemer.

Hun service was een voltreffer, alsook de kennis én dynamische, flexibele persoonlijkheid van de betrokkene.

Beweegpunt Izegem
Karen Pollefeyt

Lockdown eind oktober 2020, voor een tweede keer… diepe zucht!
Twijfel, zorgen, vanalles aan je hoofd…
Even geen zin meer in veel dingen… en al zeker niet om alle papierwerk rond premies en overbruggingsrecht.
Telefoon nemen, belletje naar Laurence en een beroep gedaan op Bur-o.
Het is zo eenvoudig, zo efficiënt en het helpt je echt. Na 2 korte overlegmomenten met Isabel is al het papierwerk in orde.
Betalingen en vergoedingen komen voor elkaar en alvast een zorg minder!
Zo kon ik me volledig blijven focussen op de uitbouw van het online platform.

Ik vertel het alvast aan alle collega’s in dezelfde situatie, die moedeloos aan het worden zijn.
Laat je helpen, het is niet erg, het is niet zwak… integendeel, het maakt energie vrij die we o zo nodig hebben om deze periode te overbruggen.

Dankjewel Laurence, Isabel en team BUR-o

Back to your business.