Het is de nachtmerrie van veel bedrijven: een gewaardeerde medewerker onverwacht zien uitvallen. Voor je het weet zit je enkele weken of maanden met de handen in het haar en dreigt er heel wat werk te blijven liggen. Voor de vervanging van een administratief bediende schiet bur.o je echter graag te hulp. Onze ervaren flying office assistants kunnen zich erg snel inwerken in verschillende sectoren, zodat jouw onderneming geen administratieve achterstand oploopt.

Vervanging van je administratief bediende

Een groot voordeel is dat je voor verschillende administratieve vervangingsopdrachten kan aankloppen bij bur.o. Zowel inhoudelijk – want onze verschillende medewerkers hebben ook elk hun eigen expertise – als praktisch. Zo kan je voor enkele weken een beroep doen op onze administratieve ondersteuning, maar ook voor een langere periode. Ook het aantal uren per week bepalen we in onderling overleg. Zo blijft het voor jouw onderneming bovendien een erg toegankelijke investering. Je betaalt namelijk uitsluitend voor de gepresteerde uren tijdens de vervangingsopdracht.

Aangezien je zelf geen uitgebreide selectieprocedure hoeft te organiseren voor deze tijdelijke vervanging bespaar je zowel tijd als geld. Bovendien ben je bij bur.o verzekerd van een sterke en ervaren aanwinst voor je bedrijf. Benieuwd naar de overige voordelen van outsourcing via bur.o? Ontdek ze allemaal op onze website.

Vervangingsopdracht in Oost- en West-Vlaanderen

bur.o is gevestigd in Ingelmunster en helpt je snel verder met administratieve vervangingsopdrachten in steden zoals Roeselare, Izegem, Kortrijk, Waregem, Brugge of Gent. Meer nog: ben je op zoek naar vervanging voor een administratief bediende op eender welke locatie in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met bur.o en wij zorgen snel voor de nodige administratieve hulp. Bevindt je onderneming zich in een andere provincie, maar wil je graag een beroep doen op onze diensten? Ook dan kan je vrijblijvend contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wij nemen steeds de tijd om jouw onderneming en de opdracht te leren kennen, zodat we zeker de best geplaatste administratieve medewerker aan je bedrijf koppelen. Zo werken we steeds een voorstel op maat uit, zodat je op geen enkel moment voor verrassingen komt te staan.  bur.o gets the job done, zodat jij weer kan focussen op je eigen core business.