Samenwerken met bur.o
alleen maar voordelen…

Back to your business

Administratie is ónze passie, maar misschien niet die van jou. Daarom ontnemen wij jou alle administratieve zorgen, zodat je de volle focus kan leggen op de core business van jouw bedrijf. Die administratieve ondersteuning gebeurt vanuit ons hoofdkantoor of bij jou op locatie, een kwalitatieve afhandeling is steeds verzekerd.

 

Wij kunnen tegen een stootje

Administratieve problemen schrikken ons niet af, integendeel. Al onze flying office assistants hebben een groot doorzettingsvermogen en brengen elke taak tot een goed einde. Onze service is steeds op maat van je bedrijf en dat voor elke sector. Zo zijn de medewerkers van bur.o al snel volwaardige leden van jouw team.

Bespaar tijd & geld

Neem afscheid van de grote stapels achterstallige facturen, te laat ingediende aangiften of andere administratieve gebreken. Met bur.o werken we je administratieve achterstand snel en correct weg, zonder dat het jou een grote som geld hoeft te kosten. We zorgen er dan ook voor dat je tijd én geld bespaart.

Zo betaal je ons enkel voor de gepresteerde uren en maak je komaf met hoge loonkosten die je zou hebben bij het aanwerven van voltijdse administratieve medewerkers. Een groot voordeel dat je geniet bij de outsourcing via bur.o.

Daarnaast staat ons gemotiveerd team natuurlijk garant voor een onberispelijke service. Een positieve impuls voor je bedrijf!

Allround ondersteuning

Dankzij onze administratieve ondersteuning heb je meer tijd en energie voor jouw core business. En dat geldt bovendien voor verschillende diensten en sectoren. Dankzij de brede ervaring van ons team kunnen we ons erg snel inwerken, zodat jij er meteen een volwaardig teamlid bij hebt.

Zowel voor facturatie, debiteurenbeheer, personeels- en loonadministratie of sectorspecifieke administratie kan je probleemloos bij bur.o aankloppen. Daarnaast fungeren onze administratieve duizendpoten ook graag als professioneel aanspreekpunt voor jouw onderneming en verlenen we advies om jouw administratieve workflow helemaal op punt te zetten.

Benieuwd naar een voorstel op maat?

Overtuigd door de vele voordelen van outsourcing voor jouw administratieve uitdagingen? Mooi! Maar er is meer: bij bur.o bieden we geen standaardpakket aan om ondernemingen bij te staan, maar werken we uitsluitend met een goed doordachte samenwerking op maat van je bedrijf. Zoals jouw onderneming zijn er geen twee, de noden en uitdagingen zijn dan ook bij iedereen anders.

Wij nemen de tijd om je bedrijf te leren kennen tijdens een analysegesprek, zodat we een perfect zicht krijgen op de administratieve taken die aanwezig zijn. Zo kunnen we de ideale flying office assistant aan jouw onderneming koppelen, bepalen we samen hoeveel uren administratieve ondersteuning je nodig hebt en schiet de samenwerking goed uit de startblokken. Goed begonnen is half gewonnen, nietwaar?

BUR.O administratieve ondersteuning